Prioritet Serneke Arena A-hallen
17 december 2023
17:30

Referat: IFK Göteborg Futsal (B) - Älvängens IK

Det blev optimala förutsättningar när shortsen glömdes hemma och en iltransport fick gå iväg för att anlända 7 minuter innan avspark. Men trots denna miss kom laget ut på ett bra sätt trots att Blåvitt gjorde mål på sitt första skott.
Spelet i första halvlek var bra och möngder med chanser skapades men vanan trogen har laget enormt svårt att få bollen i nät. Ledning 3-2 i paus och känslan var att med lite fokus så skulle många bollar rulla in i mål i andra halvlek.
Men Blåvitt lyckas göra mål på det mesta och när kvitteringen kom till 4-4 var känslan inte bra.
Men där räddas vi av en lobbhörna och ett nickmål av Mathilda, efter det spelar de jokerspel och det vinner vi med 2-0.
Seger 7-4 och fantastiskt skönt att äntligen få vinna en match återigen. 6 poäng inspelad av 12 och det är i underkant, nu återstår 5 matcher efter Nyår.

1-1 Daniella Susa assist Ellen Podvorec
1-2 Sofia Larson assist Ellen Podvorec
2-3 Mathilda Niklasson assist Tilde Sandh
3-4 Annie Karlsson assist Mathilda Niklasson
4-5 Mathilda Niklasson assist Daniella Susa
4-6 Sofia Larson assist Felicia Bergström
4-7 Daniella Susa